Schoonheidssalon Laura

Schoonheid met een persoonlijk tintje

reinigingIn mijn salon bent u van harte welkom voor diverse schoonheidsbehandelingen. Persoonlijke aandacht staat voorop! U kunt in Schoonheidssalon Laura terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen (basis of compleet), waarbij u op een comfortabele manier kunt genieten van een reiniging, een masker, een massage, een verzorgende dagcrème en, om het af te maken, een lichte make-up.

Nieuw: verwijderen van huidoneffenheden | Heeft u last van fibromen (steelwratjes), bloedblaasjes, pigmentvlekken of ouderdomsvlekjes? Door middel van hoogfrequentie wisselstroom worden deze plekjes vrijwel pijnloos verwijderd, zonder littekens achter te laten. Voor de behandeling krijgt u eerst een intake gesprek of deze behandeling geschikt voor u is.

verorzorgingAcne | Schoonheidssalon Laura is gecertificeerd voor acnebehandelingen. Bij deze behandeling wordt uw huid grondig gereinigd. Na het verwijderen van alle oneffenheden breng ik een masker op. Uw huid komt volledig tot rust. Deze acnebehandelingen worden vaak vergoed door de zorgverzekeraar.

Deelbehandelingen | Ook voor het harsen, epileren en verven kunt u bij mij terecht. Al dan niet in combinatie met een gezichtsbehandeling.

JAFRA | In mijn schoonheidssalon werk ik met Jafra producten. Jafra biedt kwaliteitsproducten waarin de nieuwste technologieën en ingrediënten verwerkt zijn voor een volledige schoonheidsverzorging voor alle huidtypen. Deze producten kunt u ook in de salon kopen.

lipstManicure/nagels | Ook uw nagels kunt u door mij laten verzorgen. Naast het manicuren, inclusief een handmassage, worden u nagels gelakt, eventueel met een leuke print.

Bruidsarrangement | ‘De mooiste dag van je leven’, begint ook bij Schoonheidssalon Laura. Maak een afspraak om je gewenste bruids make-up, bijvoorbeeld inclusief een complete gezichtsbehandeling, te bespreken. In samenwerking met Mirjams Haarmode, voor uw bruidskapsel, kunnen wij deze dag mede onvergetelijk maken. Wij komen ook op locatie! Ook voor een feest/glamour make-up bent u bij mij op het juiste adres.

parfumMake-up workshop | Met maximaal 4 personen kunt u in mijn salon genieten van een make-up workshop. Je leert hoe je op de beste manier je gezicht kan opmaken en welke kleuren bij je passen. Prijs p.p. € 17,50, inclusief koffie/thee met wat lekkers en een klein presentje.

ANBOS | Schoonheidssalon Laura is aangesloten bij de ANBOS, de representatieve brancheorganisatie voor de schoonheids verzorging.

Ik zie u graag in mijn schoonheidssalon | Laura Schreur

Comments are closed