Mirjams Haarmode


In onze ruime kapsalon, met maar liefst 5 stoelen, aan de Beulakerweg te Giethoorn bent u van harte welkom. Wij onthalen u graag in onze gezellige, moderne kapsalon waar wij ervoor zorgen dat u tevreden bij ons de deur uit loopt. Alvorens wij starten met een behandeling, bespreken wij samen met u het gewenste resultaat.modellen

U maakt uw wensen kenbaar en wij geven u ideeën wat past bij uw gezichtsvorm en uitstraling. Of het nu kleuren, permanent, watergolfd, knippen, een nieuw model, een bruidskapsel of föhnen is, u kunt te allen tijde terecht bij ons.

Kleur | Wilt u een kleurspoeling of verf, de producten van Goldwell staan bij ons voor u klaar. Wij bieden u een breed assortiment aan kleurproducten voor zowel permanente als tijdelijke kleuring.

kleurKrul | Een perfecte krul, die past bij uw gezichtsvorm. MIRJAMS Haarmode biedt, met Goldwell, een betrouwbaar permanentsysteem voor elke omvorming, voor elke type haar.

Stylen | De diverse producten uit de stylingslijn van Goldwell, als versteviging, lak, gel en wax, gebruiken wij om uw kapsel te ondersteunen. Met onze styling kunt u voor de dag komen.

Kids | Eens in het kwartaal organiserem wij een kinderknipmiddag. Niet alle kinderen vinden het een pretje om naar de kapper te gaan. Vaak is het eng en kunnen ze niet stil zitten. Speciaal voor deze kleine gasten is de kinderknipmiddag, waarbij ze niet de enige zijn die bij de kapper zitten. Om het extra feestelijk te maken is er ranja en een zakje chips. Kijk voor de volgende kinderknipmiddag op onze Beauty News pagina!

manHeren | Ook de heren kunnen bij MIRJAMS Haarmode terecht. Voor een korte snelle coupe of om de eerste grijze haren subtiel te dekken.

Bruidskapsels | Ook aan de ‘mooiste dag van je leven’ willen wij natuurlijk graag een bijdrage leveren. Maak een afspraak om het gewenste kapsel en onze ideeën te bespreken. In samenwerking met Schoonheidssalon Laura, voor bijvoorbeeld de make-up, kunnen wij deze dag mede onvergetelijk maken. Wij komen ook op locatie!

styleGoldwell | Wij werken uitsluitend met het professionele en trendy merk Goldwell om uw haar te verzorgen en te stylen. Tevens kunt u bij ons de producten van Goldwell kopen.

Kado | Geef eens een ‘kapperskado’. Komt altijd uit; voor een behandeling naar wens of voor één van onze producten uit ons assortiment.

Wij zien u graag in mijn kapsalon | Mirjam Boer 

Comments are closed